"Svart bälte i självkärlek"

Workshop:  torsdag 8 april kl 16.00-18.00:

Följ din lust och längtan!

– Svart bälte i Självkärlek

 

Är du trött på att prestera, leverera och vara duktig?

Gör du oftare det som förväntas av dig än det du själv vill?

Låter du egot och CV:t styra dig snarare än din själs lust och längtan?

 

Då är det dags att ta dig tid att lyssna inåt! I den här workshopen får du utforska:

  • Vad längtar du efter på ett djupare plan? Vad skulle få ditt hjärta att sjunga mer? Vad vill din själ manifestera mer av i ditt liv?
  • Vad hindrar dig? Vad är det som gör att du inte redan har detta i ditt liv? Vad skulle kunna komma att hindra dig framöver från att realisera detta?
  • Hur kan du ta dig igenom dessa hinder?
  • Vad blir ditt nästa steg på vägen?

 

Du kommer att jobba på egen hand med varje steg i en guidad meditation som jag kommer leda dig igenom. Sen får du dela dina upplevelser och insikter med någon av de andra deltagarna. Jag kommer också dela med mig lite kring vanliga hinder och hur man kan ta sig igenom dem.

Ha papper och penna till hands, se till att du kan sitta ostört och använd gärna ett headset. Vi  kommer att använda oss av zoom, så om du inte har det, ladda ner det innan.

Tid: torsdag 8 april kl 16.00-18.00

Pris: 100 kr

Vill du vara med så boka din plats här nedan och swisha sedan direkt 100 kr till 070 – 567 16 74 Elin Ros för att säkra din plats.

Varmt välkommen!

Jag som håller den här workshopen jobbar sedan 2015 som terapeut och coach. Jag har själv lyckats göra mig fri från självkritik- och “duktig flicka”-träsket och lärt mig att verkligen känna kärlek till mig själv, behandla mig själv kärleksfullt, lyssna till min inre lust och längtan, gå min egen väg och idag lever jag det liv jag en gång bara vågade drömma om. Nu vill jag inspirera och guida andra att göra samma sak. Kan jag så kan du!

Jag är diplomerad samtalsterapeut inom en gren som kallas Psykosyntes. Psykosyntes är en effektiv metod som både hjälper människor att hantera livets svårigheter och att utforska och frigöra sin inre potential, en blandning av terapi och coaching.