Vad kostar terapi? 

För dig som betalar privat:

55 minuter – 1100 kr inkl moms

80 minuter  – 1500 kr inkl moms

Om arbetsgivaren betalar:

55 minuter – 1200 kr exkl moms

80 minuter  – 1700 kr exkl moms

 

Erbjudande just nu för dig som betalar privat:

Första provapåsamtal gratis

80 eller 55 min?

Jag brukar rekommendera mina klienter att gå 80 min eftersom vi då hinner gå djupare och använda guidade visualiseringar, gestaltövningar, skriv- eller ritövningar mm som ofta är svårt att hinna på 55 min. Det ger helt enkelt mer.

Abonnemang

Som klient hos mig abonnerar du på en tid antingen varje vecka eller varannan vecka och jag fakturerar dig månadsvis. Ifall du någon gång inte kan komma så får du ta igen den tiden vid ett annat tillfälle. Inledningsvis kan det vanligtvis vara bra att gå varje vecka för att vi då kommer igång snabbare. Vill du avsluta terapin så är det en uppsägningstid på två gånger som vi då vanligen använder till att göra ett bra avslut.

Tycker du att det är mycket pengar?

Vi investerar miljoner i att bo bra. Hur mycket är du beredd att investera i att må bra och leva ett rikt liv? Självklart kan man tycka att det kostar mycket pengar att gå i terapi. Men se det snarare som en värdefull investering. Vad är det värt att få leva ditt liv fullt av kärlek, glädje och ett liv där du lever i harmoni med dig själv, dina nära och din omvärld? Du har säkert redan investerat massor av pengar i ditt yttre hem, du har säker köpt en fin bostad och satsat pengar på att inreda den för att du ska trivas där. Tänk om du skulle investera lika mycket pengar i ditt inre hem och utveckla din personlighet så att du verkligen kan trivas med dig själv och ha ett kärleksfullt, glädjerikt och harmoniskt inre liv. Livet är kort så vänta inte, ta hand om ditt inre!

Kolla om din arbetsgivare vill vara med och betala

Du kan också höra med din arbetsgivare ifall de är intresserade av att betala ett antal terapisamtal för dig. Har samtalen med arbetsrelaterad stress att göra, helt eller delvis, så kan det vara rimligt att arbetsgivaren betalar åtminstone en del av samtalen. Men även om det handlar om personlig utveckling i stort så är en del arbetsgivare villiga att vara med och betala. En del arbetsgivare vet vilka goda effekter terapi kan ha på medarbetares prestationer och deras samarbetsförmåga och tycker därför att det är värt att bidra ekonomiskt. Det kan vara en del av din kompetensutveckling. Det kostar inget att fråga.

Använd friskvårdsbidraget

Går du hos mig som förebyggande stresshantering är det enligt Skatteverket godkänt att använda ditt friskvårdsbidrag till våra samtal ifall din arbetsgivare erbjuder sådant.