Vad tycker andra klienter? 

{

"Nu är jag mer accepterande med mig själv"

 

“Åh, tycker att du varit fantastisk! Du har en värme och genuin omtanke och är verkligen hängiven klienten och uppgiften. Dessutom känns du väldigt trygg och även personlig vilket jag gillar. Terapin har varit väldigt värdefull för mig. Den har gett mig många insikter och jag har utvecklats massor. Du har hjälpt mig att bli mer accepterande med mig själv och nu kan jag se att egenskaper som jag förut bara tyckte var negativa också kan vara positiva tillgångar när jag använder dem rätt. Terapin har gett mig bättre självinsikt gällande mina relationer. idag förstår jag inte bara mig själv utan också mina nära bättre.”

/Klient, kvinna 29

 

{

"Nu är jag mer närvarande i mitt eget liv."

 

“Jag har gått i terapi hos Elin i flera år, och den stöttning och de verktyg jag har fått genom våra samtal är ovärderliga. Elin är en inkännande, varm och klarsynt terapeut som verkligen ser mig som klient. Hon möter mig i mina känslor, lyssnar alltid utan att värdera och hennes råd och tankar känns genomtänkta och från hjärtat. Terapin har hjälpt mig att komma fram till saker, få klarhet i känslor och bearbeta trauman på sätt som jag inte skulle kunnat klara av på egen hand, åtminstone hade det tagit mycket längre tid och vägen hade antagligen varit betydligt snårigare. Trots att det är en ekonomisk investering att gå i terapi är det väl värt det, för det jag betalar i pengar får jag tillbaka i livskvalitet. Jag använder nästan dagligen de psykologiska och praktiska verktyg jag fått i terapin. Tack vare våra sessioner har jag blivit bättre på att inte trycka undan mina känslor utan att tvärtom acceptera och bjuda in dem, våga vara mer öppen inför de jag älskar, samt vara mer närvarande i mitt eget liv.”

/Klient, kvinna 24

 

{

"Här kan jag möta allt som bor i mig."

 

“Jag har provat många olika terapiformer, men det är något speciellt med psykosyntes. Och något alldeles särskilt är det med Elin som terapeut. Med hennes värme, engagemang, klokhet, nyfiken, kunskap, kreativitet och humor har hon skapat en plats där jag tryggt kan utforska mig själv och möta allt som bor i mig. Jag har fått så många användbara verktyg och insikter från våra terapisessioner som jag tar med mig in i livet och ut i världen.” 

/Klient, kvinna 49 

{

Fler omdömen om mig som terapeut:

 “Du är suverän som terapeut. Du fattar saker snabbt. Mycket stark intuition. Du är mycket klar och tydlig och har humor och allvar i en fin blandning.”

 

“Du är väldigt skicklig. Du är intuitiv, inkännande och bra på att se ‘bakom’. Du har en fantastisk närvaro, stort engagemang och känns väldigt levande. Du är otroligt modig och vågar verkligen gå på djupet, du är inte rädd för mörka känslor och djupa sår.”

 

“Du har en stor förmåga att se ‘bakom’ orden. Du är trygg och bekräftande, har en stark närvaro och känns väldigt autentisk som terapeut.”

 

“Du är en mycket professionell guide tycker jag. Du håller mig med värme och jag känner mig verkligen sedd och hörd. Du vågar utmana och har en massa bra övningar vi använder i terapin. Du känns verkligen genuin och trygg.”

 

“Du är varm, empatisk, insiktsfull, passionerad och autentisk. Du ‘har gåvan’ som terapeut och har hjälpt mig med massa olika effektiva övningar under terapitimmarna. Du kan allt! Du har allt!”

 

“Du är empatisk, modig, har en stark intuition och en tydlig inre styrka.