För dig som vill känna mer självkärlek och leva ut din potential!

Elin Ros – Terapeut och coach med mottagning centralt i Stockholm och online. Som samtalsterapeut använder jag psykosyntesterapi som grund men kompletterar med andra moderna och effektiva teorier och metoder som t ex compassionfokuserad terapi och anknytningsteori.

 

Är du trött på att oftare göra det som andra förväntar sig av dig än det som du själv vill? Är du trött på höga krav, självkritik och känslan av att inte duga? Längtar du efter att lyssna mer till din egen lust och längtan och leva ut fler av dina drömmar?

Psykosyntesterapi är en mycket effektfull terapiform för dig som vill

  • ta itu med din självkritik och bli din egen bästa vän
  • upptäcka och leva din potential
  • utforska dina hinder och ta dig igenom dem
  • bli ”kapten” i ditt eget liv
  • öka din förmåga att acceptera det du inte kan förändra och ge dig mod och förmåga att förändra det du kan

Som diplomerad Psykosyntesterapeut kan jag guida och stötta dig på vägen. Jag tar emot klienter i Gamla stan på Skeppsbron 32 och online.

Jag brinner för att bidra till en mer kärleksfull och medmänsklig värld. Det uppnår vi genom att du och jag och vi alla vågar vara mer medmänskliga och kärleksfulla i mötet med oss själva och i mötet med varandra.

Om du vill ha hjälp med att bli mer snäll mot dig själv, lyssna till din egen lust och längtan och förverkliga dina drömmar så hör av dig! Jag hjälper dig mer än gärna på vägen!

Vad är Psykosyntes? 

”Psykosyntes är en metod för psykologisk utveckling och självförverkligande för dem som vägrar att bli slavar åt sina inre spöken eller yttre påverkan, för dem som vägrar att passivt ge efter för det psykologiska spel som pågår inom dem, utan istället är beslutna att bli herrar över sina egna liv.” 

/ Roberto Assagioli, Psykosyntesens grundare

Vad tycker tidigare klienter? 

{

"Åh, jag tycker att du varit fantastisk! Du har en värme och en genuin omtanke och är verkligen hängiven klienten och uppgiften. Du har hjälpt mig att bli mer accepterande med mig själv."

/Klient, kvinna 29

 

{

"Den stöttning och de verktyg jag har fått är ovärderliga. Det jag betalar i pengar får jag tillbaka i livskvalitet. Nu vågar jag vara mer öppen inför de jag älskar och jag är mer närvarande i mitt eget liv."

 /Klient, kvinna 25

 

{

"Det är något alldeles speciellt med psykosyntes och med Elin som terapeut. Med hennes värme, engagemang, klokhet, nyfikenhet, kunskap, kreativitet och humor har hon skapat en plats där jag tryggt kan möta allt som bor i mig."

/Klient, kvinna 49

Hur går det till? 

Vad kostar det? 

För dig som betalar privat:

55 minuter – 1100 kr inkl moms

80 minuter  – 1500 kr inkl moms

Om arbetsgivaren betalar:

55 minuter – 1200 kr exkl moms

80 minuter  – 1700 kr exkl moms

 

Erbjudande just nu för dig som betalar privat:

Första provapåsamtal 500 kr (ord. 1500 kr)

 80 eller 55 min?

Jag brukar rekommendera mina klienter att gå 80 min eftersom vi då hinner gå djupare. Det ger helt enkelt mer. Läs mer…

Abonnemang

Som klient hos mig abonnerar du på en tid antingen varje vecka eller varannan vecka och jag fakturerar dig månadsvis. Läs mer…

Tycker du att det är mycket pengar?

Vi investerar miljoner i att bo bra. Hur mycket är du beredd att investera i att må bra och leva ett rikt liv? Läs mer…

Kolla om din arbetsgivare vill vara med och betala

Har samtalen med arbetsrelaterad stress att göra, helt eller delvis, så kan det vara rimligt att arbetsgivaren betalar åtminstone en del av samtalen. Läs mer…