"Svart bälte i självkärlek"

Svart bälte i självförverkligande

 

Har du kommit en bra bit på väg i ditt liv men känner att du just nu sitter fast på något område? Det kan vara jobbet, dina relationer, din personlighet eller något annat i din livssituation som skaver. Livet är inte riktigt så som du egentligen skulle vilja att det var. Du vill “levla upp” till nästa nivå men du kommer inte loss. Dags att ta hjälp?

Med en mix av terapi och coaching kan jag hjälpa dig att se och förstå vad som hindrar dig.  Jag hjälper dig igenom hindren med olika kraftfulla metoder så du kan ta nästa steg, “levla upp” till nästa nivå och skapa det liv du längtar efter.

Testa en prova-på-session, den ger dig:
Z

en tydlig målbild – vad är ditt nästa steg mot självförverkligande

Z
ökad medvetenhet om vad det är som hindrar dig idag
Z
tips på effektiva verktyg
Z

och förhoppningsvis en känsla av att ha blivit påfylld med energi, inspiration och motivation till att riva dina hinder och förverkliga dig själv en nivå till

Begränsat erbjudande: boka nu!

Prova-på-sessionen kostar 1500 kronor, men just nu erbjuder jag den för bara 500 kr. Så vänta inte, boka på en gång.

Jag som håller den här sessionen jobbar sedan 2015 som terapeut och coach. Jag har själv suttit fast och inte vågat leva ut mina drömmar men till slut hittat verktygen för att våga vara mig själv, våga hoppa och våga göra min grej. Nu vill jag gärna hjälpa dig att göra detsamma och dela med mig av de bästa trixen och verktygen. Kan jag så kan du! 

Jag är diplomerad samtalsterapeut inom en gren som kallas Psykosyntes. Psykosyntes är en effektiv metod som både hjälper människor att hantera livets svårigheter och att utforska och frigöra sin inre potential, en blandning av terapi och coaching.