"Svart bälte i självkärlek"

Tycker du inte att du duger som du är?

Är du less på att vara självkritisk?

Gör du oftare det som förväntas av dig än det du själv vill?

Lever du inte det liv du egentligen vill leva?

Har du drömmar som du inte realiserar?

Känner du igen dig i en eller flera av dessa frågor och har ledsnat på att ha det så, då är mitt träningsprogram “Svart bälte i självkärlek” perfekt för dig!

Testa en prova-på-session, den ger dig:

Z

en tydlig målbild som visar på vilka sätt ditt liv kommer vara härligare att leva med svart bälte i självkärlek

Z

ökad medvetenhet om vad som hindrar dig idag 

Z

tips på effektiva verktyg och en plan med ditt första steg på vägen

Z

och förhoppningsvis en känsla av att ha blivit påfylld med energi, inspiration och motivation till att skaffa dig svart bälte i självkärlek

Begränsat erbjudande: boka nu!

Prova-på-sessionen kostar 1500 kronor, men just nu erbjuder jag den för endast 500 kr. Så vänta inte, boka på en gång.

Jag som håller den här sessionen jobbar sedan 2015 som terapeut och coach. Jag har själv lyckats göra mig fri från självkritik- och “duktig flicka”-träsket och lärt mig att verkligen känna kärlek till mig själv, behandla mig själv kärleksfullt, lyssna till min inre lust och längtan, gå min egen väg och idag lever jag det liv jag en gång bara vågade drömma om. Nu vill jag inspirera och guida andra att göra samma sak. Kan jag så kan du!

Jag är diplomerad samtalsterapeut inom en gren som kallas Psykosyntes. Psykosyntes är en effektiv metod som både hjälper människor att hantera livets svårigheter och att utforska och frigöra sin inre potential, en blandning av terapi och coaching.